Scouterna — Stockholm

FARSTA: Vi behöver dig som behöver ett äventyr! Bli scoutledare - inga förkunskaper krävs.

Beskrivning

Du behöver inte kunna paddla kanot, kunna göra upp eld eller kunna hitta på uppdrag ute i naturen. För allt det lär du dig. Men vi behöver hjälp med att fylla platsen av en omtänksam och engagerad scoutledare till vår scoutverksamhet i Farsta. Därför behövs du.

Som scoutledare erbjuds du ett roligt och spännande uppdrag där du får vara med och hitta på äventyr utomhus för barn. Ni jobbar tillsammans i  scoutledarteam där alla har olika bakgrunder och intressen. Ni planerar och genomför scoutaktiviteter och bestämmer tillsammans hur ni delar upp och fördelar mötesdag, tid och andra uppgifter mellan er.

Farsta scoutkår har en spåraravdelning (för barn 8-10 år) och vill även utöka till två nya avdelning, dels en  familjescoutavdelning (barn 0-7 år) och en upptäckaravdelning (10-12 år)

Till ert stöd finns en scoutkår som hanterar föreningsadministrationen och ekonomin. Du får en introduktion i början med bland annat teambuilding och mötesplanering. Vi kommer att kontakta dig när vi fått in din intresseanmälan!

Mer information om scouting i allmänhet finns på scouterna.se.
Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

Leda en scoutgrupp 2-4 gånger i månaden.

När och var sker uppdraget

Farsta scoutkår utgår från Farsta och vill utöka till fler avdelningar i fler åldrar.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen