B.A.R.N. (Barnets bästa. Alltid. Rättssäkerhet. Nu.)

Föreningen B.A.R.N. söker driven person som skall ansvara för hemsida, webbutik, youtubekanal och skapa digital media

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Föreningen B.A.R.N. söker driven person som skall ansvara för vår hemsida, webbutik, youtubekanal och skapa digitalt innehåll


Föreningen B.A.R.N. (Barnets bästa. Alltid. Rättssäkerhet. Nu.) växer och vi söker nu en eller flera personer som kan ansvara för vår hemsida och youtubekanal samt upprätta en webbutik. Du kommer även vara ansvariga för att ta fram digitalt grafiskt material som vi delar på vår hemsida och i sociala medier samt via e-post till politiker och beslutsfattare. 

1. Du behöver vara driven, noggrann och duktig på att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

2. Du bör ha erfarenhet och stort intresse för digital media och sociala medier. 

3. Du behöver ha stor vana vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

4. Du brinner för mänskliga rättigheter och vill hjälpa oss att få till stånd en förändring för samhällets utsatta barn. 

Du behöver ingen särskild bakgrund men ett stort engagemang och egen drivkraft ser vi som en förutsättning för att passa in i vår organisation. 

Föreningen B.A.R.N. verkar för en omdanande förändring av socionomutbildningen, socialtjänsten och därtill hörande kontrollmyndighet i syfte att stärka rättssäkerheten och kompetensen inom socialtjänsten så att barnets bästa alltid sätts i främsta rummet. Vi arbetar även med stöd till ungdomar som har insatser via socialtjänsten men som ändå inte känner att vården räcker till, samt till föräldrar och familjehem som riskerar eller har fått sina barn omhändertagna eller omplacerade. 
 
 För att arbeta som volontär i föreningen B.A.R.N. skriver du under på följande:

A. Jag har granskat mig själv och min bakgrund och funderat över min egen syn på hur jag beter mig mot barn och för mig utgör barnets bästa och barnkonventionen grunden i mitt förhållningssätt när jag umgås med och arbetar med och för barn och unga. 

B. Jag förstår att jag kan möta motstånd och oliktänkande, men att jag ändå alltid håller mig saklig och i möjligaste mån objektiv i diskussionerna.

C. Jag förstår att detta med samhällets utsatta barn är ett kunskapsfält som jag vill och ska sätta mig in i.

D. Jag vill vara en del i kampen för en omdanande förändring av socionomutbildningen, socialtjänsten och därtill hörande kontrollmyndighet, i syfte att stärka kompetensen inom socialtjänsten och därmed rättssäkerheten, där barnets bästa alltid sätts i först rummet.

För att börja arbeta som volontär i föreningen B.A.R.N. behöver du lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Vårt mål och hashtag är #inte1barntill !

All verksamhet i B.A.R.N. består av ideellt engagerade personer så du kommer bli en i ett gäng som brinner för att  få till en samhällsförändring i positiv riktning för samhällets utsatta barn, föräldrar som har fått sina barn omhändertagna och familjehem som fått sina barn omplacerade, och för att hjälpa ungdomar som har insatser via socialtjänsten men som ändå inte känner att de mår bra eller blir lyssnade till.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss och vårt arbete!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.inte1barntill.se
 
Välkommen med din intresseansökan idag! 

Minsta åtagande

Enligt överenskommelse.

När och var sker uppdraget

Enligt överenskommelse och via distans.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara