Erikshjälpen Second Hand, Lund — Lund

Gillar du second hand-prylar?

Beskrivning

Tycker du det är kul med gamla retroprylar? Gillar du att hitta guldkorn i second hand butiker? Just nu söker vi dig med ett intresse för second hand och som vill hjälpa till i vår butik! 

Som volontär hjälper du till att kontrollera gåvor vi får in, arbeta med prissättning samt fylla på med nya varor i butiken. En del av uppgifterna kan även bestå av att dekorera butiken och finnas till hands för våra kunder som kundvärd eller kassabiträde.

Vi är Erikshjälpen Second Hand, en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att hjälpa barn genom rätt till utbildning, hälsa och säkerhet. Vår verksamhetsidé bygger på att ta emot gåvor som vi sedan säljer, där överskottet går till humana insatser runt om i världen. Vår butik i Lund City drivs i samarbete med Pingstkyrkan i Lund och är en av 60 Erikshjälpen second hand-butiker i Sverige.

Vår butik är indelad i olika avdelningar, såsom: kläder, husgeråd, möbler, böcker, sport/fritid, leksaker, elektronik m.m. Utifrån ditt intresse bestämmer vi tillsammans hur ditt uppdrag ska läggas upp. Med din hjälp kan vi förverkliga ännu fler drömmar för barn.

Minsta åtagande

Du väljer själv hur ofta och hur mycket du vill engagera dig. Vi kommer tillsammans överens om ditt schema med utgångspunkt från dessa tider: måndag-fredag kl. 9.00-18.00, lördagar 10.00-17.00.

När och var sker uppdraget

Uppgifterna sker på Erikshjälpen Second Hand Lund City, Stora Södergatan 25.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Skog och Ungdom Väst

Nya medlemmar till vår styrelse

  • Barn och ungdom
  • Djur och natur
Plats Ale, Alingsås, Bengtsfors och 46 andra platser
Fjärrarbete På distans