Svenska Bouleförbundet — Lund

Evenemangspersonal till Boule-SM i Lund!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vi söker personer som hjälper oss förbereda och genomföra Boule-SM i Lund. Det är ett av årets större idrottsliga evenemang med upp mot 2 000 deltagare som under en vecka kämpar om de åtråvärda medaljerna. För att kunna genomföra evenemanget finns det många olika uppgifter att ta sig an. 

Vi behöver hjälp med att informera besökare och deltagare under veckan så att tävlingarna flyter på smidigt och att alla besökare får en bra upplevelse. Det kan handla om att tala om var banor, sekretariat och andra faciliteter finns, men också generellt informera nyfikna om hur till exempel boule spelas och ett SM genomförs. Likaså kunna informera om andra saker man kan göra i Lund under veckan. 

Erfarna SM-medarbetare kommer vara på plats och leder arbetet och lär ut allt ni behöver kunna. 

Man behöver kunna gå obehindrat för att ta sig runt bland banorna, bära lättare saker, utöver det är arbetet inte fysiskt tungt. 

Genom att vara med ser man till att ett av Sveriges största idrottsevenemang genomförs och uppskattningen från alla tillresta spelare är vanligtvis stor. Volontärer erhåller lunch/middag och en SM t-shirt. 

Minsta åtagande

Man behöver kunna vara med minst en dag, men får gärna vara med flera dagar och även ta andra besläktade uppdrag.

När och var sker uppdraget

SM genomförs 14-20 juli. Huvudområde är Stadsparken i Lund, med finalspel på centrecourt på Mårtenstorget.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara