Välkommen till Värmdö — Värmdö

Kassör som brinner för integration sökes

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Välkommen till Värmdö har aktivt arbetat med integration och inkludering sedan 2017 och har idag 5000 medlemmar i sin Facebook-grupp, fyra anställda och aktivt samarbete med kommunen och andra organisationer. Till vår styrelse söker vi nu en ny kassör, då vår nuvarande flyttat utomlands. Med denna flytt har hon bevisat att det går att vara med enbart digitalt, varför vi vet att närhet till Värmdö inte behövs. Men man bör bo där det finns fungerande telefon, internet och tidsskillnaden inte är så stor för att kunna ta del av den gemenskap vi har i styrelsen, med våra anställda, med alla volontärer och andra underbara engagerade. 

Vår kassör är länken mellan styrelsen och vår ekonomikonsult, som sköter bokföring, bokslut, löneprogram och fakturering. Så du behöver inte kunna redovisning på en högre nivå, men det är bra om du har en grundläggande hum då du arbetar med budgeten, uppföljning av budgeten och lite allmänt ekonomitänk. Framförallt tror vi det är bra om man tycker det är lite kul att pilla med siffror och tänka i ekonomiska termer. 

Du deltar i styrelsemöten (digital eller på plats) ca en gång per månad, du har löpande kontakt med vår fantastiskt trevliga ekonomikonsult, och håller löpande lite koll på pengar ut och in. Låter det intressant och du vill veta mer blir vi jätteglada om du tar kontakt så snart du bara kan. Du kan lära mer om oss i vår Facebook-grupp Välkommen till Värmdö. 

Välkommen att kontakta oss!

Minsta åtagande

Detta är löpande och kassören väljs in på vårt årsmöte som kommer att hållas i mars. Vi ser gärna att man har tänkt sig att utföra uppdraget minst två år.

När och var sker uppdraget

Styrelsemöten 1 ggr/mån, löpande kontakt med ekonomikonsult, löpande koll på pengar in och ut.

Tillgänglighet

Tillgängligheten kan ses som 100%-ig eftersom man kan sköta uppdraget helt på distans, vilket några av våra tidigare kassörer gjort. Men vill man vara på plats så är tillgängligheten idag inte helt klar eftersom vi är på olika platser emellanåt.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Stadsmissionen, Göteborg

Bli sommarvolontär!

  • Barn och ungdom
  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Sommar
Plats Göteborg