Scouterna — Kungsör

Kungsör - Vill du utveckla ditt ledarskap och ge barn och unga äventyr och kompisar? Bli Scoutledare - inga förkunskaper krävs

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Du behöver inte kunna paddla kanot, kunna göra upp eld eller kunna hitta på uppdrag ute i naturen. För allt det kan vi. Men vi behöver hjälp med att fylla platsen av en omtänksam och engagerad scoutledare till vår nya scoutverksamhet i Kungsör. Därför behövs du!
Som scoutledare erbjuds du ett roligt och spännande uppdrag där vi tillsammans lär genom att göra. Vi jobbar tillsammans i team om 3-5 ledare, och vår roll är att vägleda våra scouter genom olika aktiviteter. I det nya ledarteamet kan det finnas personer med olika bakgrunder, intressen och scouterfarenheter. Som ny ledare får du och dina ledarkamrater ansvarsfördela där du kommer få bidra med den delen som du är bekväm med. Dessutom får du en introduktionsutbildning och möjlighet att gå fler spännande kurser genom Scouternas folkhögskola, där det finns kurser om allt från ledarskap till friluftsliv.
I Scouterna får barn och unga från alla delar av samhället träffa nya kompisar, uppleva äventyr i naturen och engagera sig i vår omvärld. Var och en får chans att utvecklas i en trygg miljö där alla får vara sig själva. Scouting är friluftsliv - men också ledarskap, problemlösning, samarbete, personlig utveckling, samhällsengagemang och mycket mer. Som ledare har du en avgörande roll i att ge fler barn möjligheten till en meningsfull fritid.
Alla vuxna som rekryteras som ledare inför uppstarten är nya i den rollen. Därför erbjuder vi en strukturerad och enkel introduktion i början. Vi kommer att kontakta dig så snart som vi fått in din anmälan!
Mer information om scouting i allmänhet finns på scouterna.se

Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

Leda en scoutgrupp ca 2-3 gånger i månaden för barn mellan 8-12 år.

När och var sker uppdraget

Scouterna startar en helt ny verksamhet i Kungsör vilket innebär att plats, dagar, tider och antal tillfällen bestämmer du och andra scoutledare tillsammans.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen