Svenska Kyrkan, Högalids församling — Stockholm

Ordna frukost i Högalids församling - en måltid i enkelhetens och gemenskapens tecken!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vill du vara med och starta dagen tillsammans med andra i Högalids församling? Vi börjar alla vardagar med morgonbön och kostnadsfri frukost i gemenskap. 

Vi söker nu ideella medarbetare som vill vara med och förbereda frukosten. En måltid som går i enkelhetens och gemenskapens tecken. Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra, som gärna är i en köksmiljö och som värnar dina medmänniskor. 

Vi erbjuder en social miljö som tilltalar många. Här möts vi som församling och delar en stund i vardagen. Frukosten är en av våra främsta diakonala mötesplatser och vi ser gärna att du trivs i den typen av sammanhang.
 
Med andra, för varandra!

Minsta åtagande

Uppdraget kräver att du är på plats mellan kl. 08.30-10.30 den dag du åtagit dig att vara med och ordna frukosten. Förberedelsetid och tid för efterarbete är inräknat. Vi vill att du kan vara med regelbundet, minst en fast dag / vecka.

När och var sker uppdraget

Vi bjuder in till morgonbön kl. 09.15 och därefter äter de som vill en gemensam frukost kl. 09.30 - 10.00. Frukost förbereds och dukas undan av en förutbestämd grupp i vilken du skulle ingå, enligt överenskommet schema.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen