PUSH Sverige

PUSH Sverige söker nya vice kommunikationsledare!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du intresserad av klimat, kommunikation och sociala medier? Vi från PUSH letar efter någon som vill ta sig an rollen som vice kommunikationsledare.

Vad gör en vice kommunikationsledare?
  • Assisterar kommunikationsledaren i att samordna organisationens kommunikation
  • Deltar i möten med kommunikationsgruppen
  • Skapar innehåll
  • Tar initiativ till kampanjer och dess form i sociala medier

Vem är du?
Viktigast av allt är att du är engagerad i klimatfrågan och kommunikation, kreativitet är en styrka. Det krävs inga tidigare erfarenheter, men det är en fördel att ha koll på sociala medier och plattformar som Canva. Det är bra om du som person är strukturerad och pålitlig. Vi litar på att du använder våra sociala mediekanaler på ett ansvarfullt och ändamålsenligt sätt. Därtill är en fördel om du som person kan bredda PUSH Sveriges perspektiv på samhället och klimatfrågan.

Eftersom PUSH Sverige är en ungdomsorganisation kan du som ansöker vara max 30 år gammal.

Varför ska du söka rollen?
Det finns många anledningar, men här kommer några favoriter! Du får möjlighet att kämpa för klimatet tillsammans med andra engagerade ungdomar. Samtidigt får du chansen att utvecklas och lära dig om föreningsverksamhet, klimat, sociala medier, traditionella medier och extern kommunikation. 

Om PUSH Sverige!
PUSH Sverige är en ungdomsorganisation som förenar ungdomar som brinner för klimatet. Vi organiserar bland annat PUSH-akademin, skriver debattartiklar och deltar i panelsamtal. Vi har också en stor internationell grupp som bland annat deltar på COP.

Minsta åtagande

Posten är tillsvidare, så länge du kan och vill. Tidsmässigt kommer det variera mycket mellan veckor och bero på hur mycket eget initiativ du tar. Räkna med från 1h i veckan.

När och var sker uppdraget

Flexibelt

Tillgänglighet

Uppdraget utförs på distans.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen