Leksaksbiblioteket — Göteborg

Styrelsearbete hos Sveriges äldsta Leksaksbibliotek

Beskrivning

Vi på Leksaksbiblioteket söker nu nya förmågor till vår styrelse! Är du engagerad, gillar att organisera och strukturera upp arbete? Är du kanske en idéspruta eller kanske mer rationellt lagd och kan bidra med att ta ned de många kreativa idéerna på jorden och se till att de förverkligas? 

Hos Leksaksbiblioteket drivs vi av att skapa en hållbarare värld för våra små och kommande generationer och vi söker någon som delar dessa värderingar med oss.

Styrelsen brukar sammanträda cirka en gång per månad, antingen på plats i vår lokal i Majorna eller digitalt. Centrala frågor för styrelsen är events, fundraising, ekonomi, uppföljning, volontärssamordning, kommunikation och samverkan, samt att se till att vår personal har det bra och trivs i verksamheten. För flera av dessa frågor har vi enskilda uppdragsgrupper.

Minsta åtagande

Deltagande på styrelsemöten cirka 1 gång per månad under verksamhetsåret 2024. (Cirka mars 2024-mars 2025) samt deltagande i en uppdragsgrupp. Stor möjlighet att själv vara med och forma uppdraget finns.

När och var sker uppdraget

Styrelsemöten hålls cirka en gång per månad antingen fysiskt på plats i vår lokal i Majorna eller digitalt. Den nya styrelsen kommer gemensamt att bestämma tidpunkt för mötena. Vanligtvis förläggs mötena till kvällar och helger.

Tillgänglighet

Det finns möjlighet att delta på distans. Vår lokal i Majorna finns lokaliserad i Markplan. Till toaletten som ligger tre trappsteg upp finns ramp.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen