Röda Korsets Ungdomsförbund, Umeå — Umeå

Verksamhetsledare för Tjejgruppen i Umeå

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du en person som brinner för att nyanlända tjejer ska få en aktiv vardag och ett socialt sammanhang? Är du en ledare som tycker om att arbeta i grupp? Vill du vara med och skapa en trygg plats för nyanlända tjejer? Då är du personen vi söker!

Röda Korsets ungdomsförbund i Umeå söker nu en ny verksamhetsledare för vår verksamhet Tjejgruppen. Tjejgruppen är till för att nyanlända tjejer ska få träffa andra och ha kul tillsammans. Fokuset de senaste åren har varit på simning, där de får träffas varannan lördag under en och en halv timme under höst- och vårterminen för att lära sig simma och umgås. Det finns dock flexibilitet att fokusera på andra aktiviteter framöver. Tjejgruppen har gjorts möjlig tack vare ett gäng volontärer samarbetat med verksamhetsledaren för att skapa träffarna. Som verksamhetsledare så är ditt ansvar att se till att lokaler är bokade, volontärer är schemalagda för de olika träffarna och information om träffarna finns på Facebooksidan. Du ska även ha kontinuerlig kontakt med representanter från Röda Korsets ungdomsförbund Umeå och Rädda Barnen Umeå och tillsammans med representanterna och volontärerna sprida information om verksamheten. Då tjejgruppen är till för nyanlända tjejer så välkomnar vi endast kvinnliga sökande. 

Tveka inte att lämna en intresseanmälan och ställ frågor om det är något du undrar över. Vi ser fram emot att höra från dig!

Minsta åtagande

8h/månaden

När och var sker uppdraget

Varannan lördag i Umeå

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen