Stadsmissionen, Göteborg — Göteborg

Vi behöver hjälp i vår second handbutik i Angered!

Spara

Beskrivning

Kanske är vår second handverksamhet det bästa exemplet på hur vi skapar nytta i flera led!
 
Tillsammans med våra volontärer gör vi en miljöinsats genom återanvändning och i butikerna skapas både arbetstillfällen och möjligheter till arbetsträning. För att underlätta för givarna och spara miljön hämtar vi också upp saker när vi kör våra insamlingsrundor i Göteborg. Dessutom ger verksamheten intäkter som går in i vår övriga sociala verksamhet för människor i utsatthet. 

I våra butiker hittar du allt från vintage, mode och kuriosa till möbler och husgeråd. I vår second handverksamhet ingår miljön, givarna, kunderna, de anställda, volontärerna och de tillfälliga medarbetarna i ett positivt kretslopp där alla är delaktiga och bidragande på olika sätt.

Nu söker vi er som vill vara volontärer i vår butik i Angereds Galleria. Totalt behöver vi: 
- Två volontärer som kan stå i kassan - VARDAGAR
- En volontär som är bokansvarig och som sorterar upp leveranser, gör fint i hyllorna samt har hand om spel/pussel - VARDAG eller HELG 

Varmt välkomna med era intresseanmälningar!

Minsta åtagande

Några timmar i veckan, vardag eller helg!

När och var sker uppdraget

Butiken i Angered ligger i Angereds Galleria på adress Angereds torg 1 och har följande öppettider: måndag-fredag kl. 10-18, lördag kl. 10-17, söndag kl. 11-16. Uppdragens tider kan variera, detta bestäms med volontäransvarig i butiken.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen