Ny Gemenskap — Stockholm

Volontär till kafé Södermalm sökes!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Kafé Södermalm, i regi av Ny Gemenskap, erbjuder varje vardag våra gäster en komplett och stadig frukost samt kaffe, fika, rådgivning och gemenskap. Varje förmiddag besöks kaféet av över 100 gäster som i de flesta fall befinner sig i någon typ av utanförskap.

Som kafévolontär är du en bidragande del till att hela verksamheten ska fungera optimalt och uppgifter är bland annat att förbereda frukosten och hålla caféverksamheten rullande under dagen. Det innebär även uppgifter som att servera gäster, koka kaffe, plocka disk och självklart; att vara ett vänligt ansikte som behandlar gästerna med den mänsklighet och respekt som många av dem inte bemöts av i resten av samhället.

Du behöver inte ha någon restaurangerfarenhet eller serveringsvana. Vi uppskattar dig mest om du har sunda värderingar och är en god medmänniska. Hos oss träffar du människor som du kanske annars aldrig skulle komma i kontakt med och det ger en ökad respekt för medmänniskor och en känsla av delaktighet i samhället

Minsta åtagande

Vi ser gärna en kontinuitet, det vill säga inte enstaka tillfällen.

När och var sker uppdraget

Vi håller till i Söderhöjdskyrkans lokal på Blecktornsgränd 13, ca 300 meters gångavstånd från Mariatorgets tunnelbana. Verksamheten bedrivs måndag till fredag mellan kl. 9-12.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen