Uppsala Stadsmission — Uppsala

Volontärer sökes till Jul i Gemenskap!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Läs hela annonsen innan du skickar in din intresseanmälan

Julen är en jobbig tid för många, och på många olika sätt. Vi öppnar då upp till en Jul i Gemenskap, för att ingen i Uppsala ska behöva sitta ensam på julen mot sin vilja.  Då vi haft ett väldigt högt tryck de senaste åren har vi i år utökat firandet till tre dagar, den 22/12, 23/12 och 24/12. På alla dagar dukar vi upp till en underbart god buffé, bjuder på underhållning och lotteri och såklart aktiviteter för de barn som kommer.

Hela firandet är kostnadsfritt för alla deltagare, och också helt drogfritt.

Vi söker dig som kan vara med minst två av dagarna mellan den 21/12 och den 24/12. Den 21/12 kommer vi att ta emot mat, förbereda och duka upp. Som volontär hjälper du till med att välkomna gäster, som allt-i-allo och med praktiska saker, i köket eller med underhållningen. 

Alla volontärer som är med och hjälper till behöver vara minst 15 år, det gäller även i vuxens sällskap. Alla behöver också skicka in en egen ansökan. 

Minsta åtagande

Du behöver kunna ställa upp minst två av dagarna den 21-24/12. Vi kommer också att ha en obligatorisk förträff i december för alla volontärer.

När och var sker uppdraget

Under den 21 söker vi volontärer för hela dagen, den 22 och 23 söker vi volontärer för eftermiddag och kväll och den 24 söker vi volontärer för förmiddag och eftermiddag. Du behöver kunna vara på plats ca 4 timmar per dag. Firandet sker i centrala Uppsala.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen