Tamam, Lund — Lund

Aktivitetsledare hos Tamam Lund!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Tamam Lund driver många olika aktiviteter och mötesplatser för barn och unga i Lund. Under loven har Tamam olika former av kostnadsfria aktiviter för barn och unga i åldrarna 6-25 år. Exempel är halloweenfest, spakväll, tjejträffar, utflykter, lek och pyssel. Aktiviteterna varierar efter det deltagare själva önskar (kolla in TamamLund instagram för att se fler exempel på aktiviteter som genomförts). Vi söker engagerade personer som trivs med barn/unga och kan bilda en god relation till deltagare. Volontären kommer tillsammans med anställda och styrelse på Tamam leda aktiviteter och vid intresse vara med och planera. 

Viktigt:
Är du intresserad av detta uppdrag vill vi att du skriver ett kort stycke där du berättar om dig själv samt varför du söker uppdraget. Därefter bjuds du in till ett kortare möte där du får träffa representant från styrelsen och där det finns utrymme för frågor och eventuell planering för uppdraget. Eftersom verksamheten riktar sig mot barn och unga kommer vi begära ett utkast från belastningsregistret, vilket kan ta upp till två veckor att få hem så ett tips är att göra det på förhand!

Kort om Tamam:
Tamam är en ungdomsorganisation som arbetar efter mottot "vänskap utan gränser" för att skapa mötesplatser och kostnadsfria aktiviteter där unga med olika bakgrund kan träffas och lära känna varandra.

Tamam är en rikstäckande partipolitisk och religiöst obunden ungdomsorganisation som sedan 2008 arbetar med antirasism, mångfald och ungas samhällsengagemang. Tamam har sju stycken lokalföreningar: Lund, Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Tranås och Mariestad.

Minsta åtagande

1-6 timmar per månad. Behovet kommer vara främst på lov eller helger.

När och var sker uppdraget

Främst Lund men ibland i Malmö.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen