Stockholms Internationella Filmfestival — Stockholm

Älskar du film? Då behöver vi dig. Bli volontär i sommar!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Att vara volontär på Stockholms Filmfestivals sommarevenemang innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum på Stockholms roligaste filmevenemang denna sommar. Om du ger oss din tid och ditt engagemang, ger vi dig möjligheten att uppleva filmvärlden från insidan och se riktigt mycket film.  

Evenemangen innefattar vår uppskattade Drive-in Bio som kommer att hållas på Solvalla under tre fartfyllda dagar 17-19 juni, samt vår Stockholmsklassiker Sommarbion i Rålambshovsparken 16-21 augusti. Volontärarbetet är ett passande tillfälle att samla på sig erfarenhet inför kommande jobb inom event, service och organisering. Var dag på eventen ser annorlunda ut med nya filmer, nya uppgifter och ny publik att välkomna. Dina uppgifter kommer att innefatta att vara publikvärd och hjälpa våra besökare, säljare av diverse produkter från mat till medlemskap, ge ut gratisprodukter och hjälpa våra sponsorer. Uppgifterna kommer alltså ha stor variation från allt till försäljning och service, till organisering och planering.

Som volontär är du en viktig del i genomförandet av dessa filmevent då stor del av vår verksamhet styrs med hjälp av ideellt arbete. Våra volontärer gör evenemangen säkra, informativa och av högsta kvalité, och hjälper Stockholm Filmfestival fortsätta arrangera evenemang för att sprida filmkultur i Stockholm. Vi ser fram emot din ansökan och att jobba ihop!

Vi ses i sommar!

Minsta åtagande

Mellan 2-9 dagar. Finns 3 tillfällen mellan 17-19 juni, och 6 tillfällen mellan 16-21 augusti.

När och var sker uppdraget

De två evenemangen kommer genomföras på Solvalla respektive Rålambshovsparken.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen

PRO Högalid

Musikälskande samordnare

  • Äldre
  • Social gemenskap
  • Upplysning och folkbildning
Plats Stockholm
Fjärrarbete På distans