Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem — Botkyrka

Är du intresserad av hållbart mode och gillar att möta människor? Vi söker volontärer på lördagar till vår secondhandbutik i Tumba.

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem har två secondhandbutiker varav den ena finns i centrala Tumba. Till denna butik söker vi nu flera volontärer som tillsammans med övrig personal vill hjälpa till med kassatjänstgöring och övrigt butiksarbete under butikens öppettider på lördagar 10-15. Du kommer att få en volontärintroduktion och kassautbildning.

Butiken är stor med två våningsplan där vi säljer bland annat kläder, skor, leksaker, glas, porslin och möbler. Många besökare hittar hit och kundkretsen kommer från hela Storstockholm.
Butiken har öppet måndag-torsdag 11-18, fredag 11-16 och lördag 10-15.

Som volontär 
 • bidrar du till ett hållbart samhälle genom att möjliggöra återanvändning
 • bidrar du till att göra skillnad för människor i utsatta livssituationer genom att överskottet från intäkterna i secondhandbutiken går till våra sociala verksamheter (bland annat RIA-gårdens öppna verksamhet för människor i hemlöshet och/eller missbruk samt psykisk ohälsa, familjestöd och matutdelning)
 • möter du många kunder. Inga förkunskaper krävs för uppdraget men vi ser gärna att du är lyhörd och flexibel och har ett intresse för service.
 • behöver du kunna behärska svenska i tal och skrift
 • ingår du i en arbetsgemenskap och får möjlighet att göra något du tycker om 

Minsta åtagande

En lördag i månaden men gärna varannan om möjligt. Vår målsättning är att få flera volontärer på lördagar och att kunna schemalägga efter volontärgruppens förutsättningar.

När och var sker uppdraget

Lördagar klockan 10-15 i Hela Människans secondhandbutik, Gröndalsvägen 20 B, Tumba.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara