Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem — Botkyrka

Är du intresserad av hållbart mode och gillar att möta människor? Vi söker volontärer på vardagar till vår secondhandbutik i Tumba.

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem har två secondhandbutiker varav den ena finns i centrala Tumba. Till denna butik söker vi nu ett antal volontärer som vill hjälpa till i kassan och med övriga butiksuppgifter under lunchtid samt på eftermiddagar fram till stängning måndag-fredag. Du kommer att få en volontärintroduktion och kassautbildning.

Butiken är stor med två våningsplan där vi säljer bland annat kläder, skor, leksaker, glas, porslin och möbler. Många besökare hittar hit och kundkretsen kommer från hela Storstockholm.
Butiken har öppet måndag-torsdag 11-18, fredag 11-16 och lördag 10-15.

Som volontär hos oss 
 • bidrar du till ett hållbart samhälle genom att möjliggöra återanvändning
 • bidrar du till att göra skillnad för människor i utsatta livssituationer genom att överskottet från intäkterna i secondhandbutiken går till våra sociala verksamheter, bland annat RIA-gårdens öppna verksamhet med frukost och stöd för människor i hemlöshet/missbruk/psykisk ohälsa samt till familjestöd och matutdelning.
 • möter du många människor, både kunder och personer som deltar i arbetsträning i vår verksamhet. 
  Inga förkunskaper krävs för att vara volontär men vi ser gärna att du är lyhörd och flexibel och har ett intresse för service.
 • behöver du kunna behärska svenska i tal och skrift
 • ingår du i en arbetsgemenskap och får möjlighet att göra något du tycker om 

Minsta åtagande

Gärna en gång i veckan för att få kontinuitet.

När och var sker uppdraget

Vardagar vid lunchtid och/eller eftermiddagar fram till butiksstängning. Du kommer överens med volontärsamordnaren om hur ofta och vilka tider du ska ha. Plats: Hela Människans secondhandbutik, Gröndalsvägen 20 B, Tumba.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara