jagvillhabostad.nu — 2 platser

Malmö: Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad - vi söker kommunikationsansvarig!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

jagvillhabostad.nu Malmö söker nu kommunikationsansvarig till vår styrelse för 2023-2024
Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Som kommunikationsansvarig styrelseledamot fokuserar du på kommunikationen i lokalavdelningen. Uppdraget passar särskilt dig som har ett intresse för kommunikation, media och grafisk design - det är dock inga krav på förkunskaper. Vi utbildar och handleder internt. Vi har årsmöte i maj och rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter:
 • Utforma kommunikationsplan för lokalavdelningen
 • Ansvara för innehåll på sociala medier och löpande uppdatering av dessa
 • Planera och genomföra större insatser, såsom kampanjer på sociala medier
 • Ta fram grafiskt material

Genom att vara engagerad i jagvillhabostad.nu Malmö får du möjlighet att samla erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden.

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 4-6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå en grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2023-2024. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men utgår från Malmö och Lund med omnejd. Mycket av arbetet kan ske digitalt vid behov.

Platser

 • Malmö
 • Lund

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen