Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem — Botkyrka

Har du körkort och vill bidra i hanteringen av gåvor till våra secondhandbutiker? Vi söker förare till vår transportavdelning.

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem bedriver secondhandverksamhet med butiker i Tumba och Stuvsta och med ett stort lager i Tullinge. 
Nu söker vi volontärer som har körkort och som vill vara med och bidra i hanteringen av de gåvor som skänks till våra butiker. Uppdraget är att hämta gåvor från gåvomottagningen i Tumba och köra dessa med vår släpkärra till lagret i Tullinge och sen lämna släpkärran åter i Tumba. (cirka 8 km enkel väg) 
Om du har egen bil med dragkrok samt vana av att köra med släp är det ett plus. Körningen sker måndag - fredag cirka 2 timmar per dag och kan även kombineras med andra uppgifter i Hela Människans verksamhet.
Tillsammans med vår personal kommer du överens om vilket upplägg som passar dig. 
 
Som volontär 
 • ser vi gärna att du är lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta 
 • får du volontärintroduktion och utbildning
 • bidrar du till ett hållbart samhälle genom att möjliggöra återanvändning
 • bidrar du till att göra skillnad för människor i utsatta livssituationer genom att överskottet från intäkterna i secondhandbutiken går till våra sociala verksamheter (bland annat RIA-gårdens öppna verksamhet för människor i hemlöshet och/eller missbruk samt psykisk ohälsa, familjestöd och matutdelning)
 • ingår du i en arbetsgemenskap och får möjlighet att göra något du tycker om 

Minsta åtagande

Gärna flera dagar i veckan men minst en dag. Tidsperioden är våren och sommaren 2024.

När och var sker uppdraget

Måndag-fredag, 2 timmar per dag (1 timme morgon + 1 timme eftermiddag) Bilkörning med släp från Tumba till Tullinge tur och retur. Uppdraget kan kombineras med andra uppgifter i Hela Människans verksamhet.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara