Ideell marknadsföring i Sverige

Ideell marknadsföring i Sverige söker dig som vill hjälpa oss med administration och dokumentation

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du en självgående och strukturerad person som gillar att jobba med administration och dokumentation och se till att allt är i ordning? Vår förening växer och går i en ny utvecklingsfas. Vi behöver dig som kan hjälpa oss motverka det kaos som oundvikligt uppstår i samband med detta. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med den administrativa biten i ideella organisationer men inte ett krav.

OBS! Tyvärr så kan vi i nuläget inte erbjuda något arvode i och med att föreningen fortfarande är ganska liten.

Ideell marknadsföring i Sverige har som sin mission att hjälpa icke-vinstdrivande organisationer inom offentlig och ideell sektor att göra sin verksamhet mer effektiv med hjälp av ideell marknadsföring. Vi erbjuder kostnadsfria webbinarier och workshops varannan månad eller anpassade föreläsningar/workshops på efterfrågan mot betalning. Sedan maj 2023 bedriver vi även byråverksamhet riktad mot icke-vinstdrivande organisationer och erbjuder betalda tjänster och coachning.

Minsta åtagande

Det är upp till dig hur mycket tid du vill lägga på föreningen men vi brukar utgå ifrån minst 1-2 timmar i månaden. Det är okej om du anpassar din aktivitetsgrad beroende på hur mycket tid och energi du har efter dina andra sysslor.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs på distans och det är du som planerar när det är bekvämt för dig. Vi har en medlemsplattform på Discord för att göra kommunikationen med volontärer enklare och mer strukturerad.

Tillgänglighet

Eftersom uppdraget utförs på distans så är det ett sätt att anpassa tillgängligheten i vissa fall. Vi har inget kontor.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Brottsofferjouren, Helsingborg

Är du vår nya stödperson?

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Mänskliga rättigheter
Plats Bjuv, Helsingborg, Höganäs
Fjärrarbete På distans