Mattecentrum — Göteborg

Koordinator för räknestugor i Kungälv

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Våra volontärer finns på plats i räknestugor och på våra forum online för att hjälpa till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna. 

Som koordinator ansvarar du för att hålla kontakt med skolor, rekrytera och bemanna volontärer till räknestugorna. Du får stöd i ditt arbete av Mattecentrum Västs styrelse och Mattecentrums kansli.

Räknestugorna är gratis att besöka och vem som helst är varmt välkommen in oavsett skola, kön, ålder eller kunskapsnivå.

Intresserad? Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Minsta åtagande

Uppdraget utförs på varierande tider som du oftast kan bestämma själv. Det är en fördel om du har möjlighet att boka in intervjuer med nya volontärer på dagtid åtminstone tre eller fyra gånger per termin. Uppdraget kan komma att delas med en annan person under terminerna.

När och var sker uppdraget

Koordinatorn förväntas vara nåbar på mail eller telefon inom en rimlig tidsram men själva uppdraget kan egentligen utföras valfria tider så länge verksamheten flyter på som den ska.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen