Tamam, Lund — Lund

Lär unga att simma!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vill du vara med och lära unga att simma? Bli ledare i någon av Tamams simgrupper! Ett roligt och utvecklande ideellt uppdrag som går att kombinera med dina studier.

Många unga som anländer till Sverige saknar simkunskaper. Tamam Lund vill därför erbjuda gratis simundervisning till alla i åldrarna 15-23 år som inte kan simma eller är på en nybörjarnivå. Simträningen hålls på Högevallsbadet i Lund tillsammans med andra ledare. Du som söker uppdraget ska vara engagerad, pålitlig samt vattenvan. Simkursen sker terminvis tillsammans med en till ledare där ni gemensamt planerar kursen och fördelar ansvaret, med stöd av verksamhetsutvecklare på Tamam.

Viktigt:
Är du intresserad av detta uppdrag vill vi ha in ditt CV samt ett kort stycke där du berättar om dig själv samt varför du söker uppdraget. Eftersom verksamheten riktar sig mot barn och unga kommer vi begära ett utkast från belastningsregistret, vilket kan ta upp till två veckor att få hem så ett tips är att göra det på förhand!

Kort om Tamam:
Tamam är en ungdomsorganisation som arbetar efter mottot "vänskap utan gränser" för att skapa mötesplatser och kostnadsfria aktiviteter där unga med olika bakgrund kan träffas och lära känna varandra.

Tamam är en rikstäckande partipolitisk och religiöst obunden ungdomsorganisation som sedan 2008 arbetar med antirasism, mångfald och ungas samhällsengagemang. Tamam har sju stycken lokalföreningar: Lund, Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Tranås och Mariestad. 

När och var sker uppdraget

1 timme per vecka på fredagar kl. 17:00-18:00 - högevallsbadet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen