Östermalms lottakår — Stockholm

Östermalms lottakår söker styrelsemedlemmar!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Svenska Lottakåren (SLK) är en ideell, allmännyttig och partipolitiskt obunden organisation för kvinnor med intresse för försvars- och säkerhetsfrågor. Vår vision är att vara Sveriges främsta forum för kvinnor som vill bidra till ett säkrare och tryggare samhälle. Vi utbildar oss i en lugn och trygg vardag och förbereder oss för hur vi ska hantera situationen om en kris uppstår. En kris kan handla om allt från ett kort strömavbrott i kvarteret till en stor översvämning i kommunen. När vi är förberedda klarar vi av det oväntade oavsett om det sker i vardagen eller vid en kris eller om det värsta händer - krig.

Östermalms lottakår söker engagerade personer som vill sitta med i vår styrelse under perioden 2024/2025. Uppdraget är på 1 år och det finns all möjlighet till förlängning och vidareutveckling.

Varför ska du sitta med i Östermalms lottakårs styrelse? Vår verksamhet planeras, styrs och utvecklas av styrelsen och det är därför nödvändigt att det finns en operativ och aktiv styrelse.
Du hjälper oss att leda arbetet framåt och att planera aktiviteter som bidrar till att skapa ett säkrare och tryggare samhälle.

Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

4 styrelsemöten per år samt kårsstämman.

När och var sker uppdraget

I praktiken innebär detta att du ska delta på ungefär 4 styrelsemöten per år samt på kårsstämman. Det finns alltid möjlighet att delta digitalt.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen