Erikshjälpen Second Hand, Lund Öresundsvägen — Lund

Prova på volontärskap i Citybutiken

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Har du tid över? Välkommen som volontär hos oss! I våra second hand-butiker finns en rad olika arbetsuppgifter och du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta. Din tid är värdefull!

Att vara volontär i en av Erikshjälpen Second Hands butiker är mycket mer än att bara komma och beta av några timmar. I våra butiker får människor insatser såsom arbetsträning, sociala nätverk och en plattform för integration och språkträning. En unik mötesplats för många människor där de får plats utifrån sin förmåga.

Som volontär hos oss blir du en del av en härlig gemenskap, du får vara med och se människor växa och hitta en uppgift som är anpassad utifrån dina intressen. Och kanske bäst av allt, du får vara med och skapa en mer hållbar värld och en bättre framtid för barn över hela jorden.

Hur funkar det att vara volontär?

I våra butiker behöver vi hjälp med allt från sortering och rengöring till prissättning och exponering av varor. Vi behöver kassa- och kafépersonal som gillar att sälja och ge god service och vi behöver dig som mer än gärna sätter dig bakom ratten för att hämta eller leverera möbler och andra varor.

Din tid är värdefull för oss – men förstås också för dig. Som volontär hos oss bestämmer du själv när och hur mycket du ska arbeta, tillsammans kommer vi överens om dina arbetstider. Vi utgår från dina intressen och önskemål.

Prova på-dag bestämmer vi tillsammans.
 
Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

Det vi kommer överens om tillsammans.

När och var sker uppdraget

Stora södergatan 25, 22223 Lund

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Brottsofferjouren, Helsingborg

Är du vår nya stödperson?

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Mänskliga rättigheter
Plats Bjuv, Helsingborg, Höganäs
Fjärrarbete På distans