PUSH Sverige

PUSH Sverige söker ny vice koordinator med ansvar för finansieringsfrågor

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

PUSH Sverige
PUSH Sverige är en ungdomsorganisation som samlar unga (mellan 16 och 30år) som vill arbeta för en hållbar värld. Vi är särskilt engagerade i klimatfrågan och klimatpolitik.

Rollen som vice koordinator med ansvar för finansieringsfrågor
Agerar stödjande till Organisation och finansieringskoordinatorn. I praktiken innebär detta att exempelvis hjälpa till att kalla till och hålla i möten för organisation- och finanseringsgruppen och hjälpa till med andra ärenden och planering. Denna vice koordinator tar ett särskilt ansvar för att koordinera och planera organisationens långsiktiga finansiering, genom att exempelvis ta ansvar för att ansökningar skrivs och skickas in i tid, planera vilka ansökningar som prioriteras och koordinera kring behov av finansiering i olika delar av organisationen. Denna vice koordinator är också ett stöd till kassören i dennes arbete. 

Denna position är perfekt för en person som vill lära sig mer om ideella organisationer och kanske riktar in sig på en framtida styrelseposition. Alternativt någon med erfarenhet av styrelsearbete som idag har mindre tid men ändå vill bidra och slipa sitt CV inom finansieringsansökningar. 

Minsta åtagande

2h/vecka i snitt (dock flexibelt över tid).

När och var sker uppdraget

Alla formella möten sker på distans. Socialt träffas vi där någon drar ihop det, oftast i Stockholm eller Malmö/Lund.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Räddningsmissionen

Chaufför till MatRätt

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Klimat och miljö
  • Social gemenskap
Plats Göteborg