SCHYSST! — Sigtuna

SCHYSST! söker Kommunikatör/Content Manager till våra sociala medier!

Beskrivning

Är du bra på sociala medier och vill vara med i vårt arbete med att stötta ungdomar och att nå visionen om ett jämställt samhälle fritt från våld?

Vi på SCHYSST! söker en kommunikatör/content manager till våra sociala medier.
Vi behöver dig som kan sociala medier och tycker att det är kul. Syftet är att sprida information om vårt arbete, sprida kunskap om aktuella frågor utifrån vår målgrupp samt skapa interaktion med följare. I uppdraget ingår det att skapa innehåll på våra konton på Instagram och Facebook. Det är en fördel om du har kunskap/erfarenhet om hur man når ut till olika målgrupper, samt är duktig på att skriva text. Bearbetning av text kan vi göra tillsammans om det behövs.

Uppdraget innebär att vara aktiv på regelbunden basis och sprida redan befintligt material men även utforma nytt innehåll på ett sätt som skapar intresse och engagemang. Vi ser gärna till att du har öga för creative content på sociala medier och vet hur man når ut och skapar interaktion på bästa sätt. Uppdraget ger dig möjlighet att vara med från början och utveckla vårt innehåll och uttryckssätt på våra sociala medier. Du kommer att få en introduktion till verksamheten, ta del av utbildningar och även ha stöd i ditt arbete i att ta fram innehåll tillsammans med oss.

Som volontär hos oss är du med i ett grymt team som brinner för att arbeta för ett jämställt samhälle fritt från våld, med inriktning mot ungdomar. Vi träffas på jourmöten 1 gång i månaden och vid behov utöver det. Det finns en stor frihet att distribuera sitt arbete med uppdraget på det sätt som passar en själv.
Inom SCHYSST! finns det alltid utrymme för att vara kreativ i sitt uppdrag och sin roll som volontär. Vi välkomnar alla idéer och förslag, så är det något som du känner att du själv vill göra, låt oss veta det så ska vi försöka skapa förutsättningarna för det!
 
Vi söker dig som:
 • Är duktig på sociala medier, har ett gott öga för färg/form och kan skapa innehåll, text samt vet hur man skapar interaktion med följare.
 • Är över 18 år. 
 • Kan avvara några timmar per månad för uppdraget.
 • Har god kunskap i det svenska språket (tal och skrift).
 • Delar vår värdegrund och vill arbeta utifrån ett jämställdhetsperspektiv.
 • Brinner för att göra skillnad i samhället, med fokus på vår målgrupp.
 • Utbildning inom media är meriterande.

Som volontär inom SCHYSST! är du med i en stark gemenskap som på ett, trots svåra ämnen, glädjefyllt och kreativt sätt arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

 Vi ser framemot din ansökan!

När och var sker uppdraget

Jourmöten (1 gång i månaden) och utbildningar genomförs på vårt kontor i Märsta (Sigtuna kommun). I övrigt har du som ansvarar för sociala medier möjlighet att själv fördela din arbetstid på det sätt som passar dig, inom ramen för uppdraget.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Solidaritet för Ungdomens Framtid

Project Managers

 • Barn och ungdom
 • Internationellt arbete i Sverige
 • Mänskliga rättigheter
Fjärrarbete På distans