Östergötlands Stadsmission — Linköping

Second hand Tornby i Linköping söker volontärer

Beskrivning

Tycker du om att träffa människor och tycker att second hand är roligt? Är du kreativ och har ett estetiskt sinne med känsla för färg och form? Har du ett intresse för mode och trender? Eller så kan du kanske någonting helt annat, här är det stor variation på arbetsuppgifterna då vi både har butiks- och lagerarbete. Vill du göra någonting nytt och något gott för dig själv och andra? I så fall är du rätt person för uppdraget!

Som volontär i vår second hand får du ett socialt och stimulerande uppdrag i ett öppet och dynamiskt klimat där ingen dag är den andra lik. Hos oss får du en möjlighet att engagera dig i en fartfylld och omväxlande miljö, i en bransch på stark frammarsch.

Uppdraget är varierande, vi har många olika områden och uppgifter inom kassa, butik och på lager med sortering. Du kommer bland annat att hantera gåvor på lagret och i butiken, plocka upp varor i butiken samt hjälpa kunder. Du får introduktion och handledning på plats.
Det är bra om du har fyllt 18 år så att du även kan utföra kassaarbete.

Välkommen att anmäla intresse! 

Minsta åtagande

Gärna minst 1 gång/vecka men du får komma överens med samordnaren om frekvensen. Vi söker volontärer framförallt till lördagar just nu, men även måndag till fredag.

När och var sker uppdraget

På vår Second Hand-butik i Tornby i Linköping

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Solidaritet för Ungdomens Framtid

Project Managers

  • Barn och ungdom
  • Internationellt arbete i Sverige
  • Mänskliga rättigheter
Fjärrarbete På distans