I Love Venezuela Sweden — Stockholm

Social Media Manager - Vill du vara med och förbättra situationen för barn i Venezuela?

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Social Media Manager - Vill du vara med och förbättra situationen för barn i Venezuela? Är du engagerad, problemlösande och har erfarenhet av att arbete inom Content & Sociala Medier? 
Då kan ett engagemang som volontär i I Love Venezuela Sweden vara precis vad du letar efter! 

I Love Venezuela Sweden (ILVSwe) är en ideell, politiskt- och religiöst obunden organisation som verkar för Venezuelas barn. Organisationen startades 2018 och syftar till att skaffa medel för att stödja lokala projekt och ideella organisationer i Venezuela. ILVSwe samarbetar och stödjer sedan 2019 den lokala venezolanska organisationen ADS Maniapure. Sedan april i år är vi medlem i ForumCiv. Du kan läsa mer på vår hemsida.

Vi söker nu en Social Media Manager som vill engagera sig på volontärbasis till vår kommunikativa team. Kommunikationsteamet arbetar med att skapa kännedom om Venezuelas kris och situationen för barn och deras rättigheter, vilket är en viktig del i Sverige för ILVSwe:s insamlingsarbete. Teamet ansvarar för planering av kampanjer, webbplatsen, innehåll, sociala medier, press och PR, varumärkesarbetet samt en stor del av givarkommunikationen. Teamet arbetar på volontärbasis och vi planerar och producerar allt ifrån dagligt innehåll till kampanjer. 

Vem är du?
Vi söker en volontär som tillsammans med teamet ska ansvara för ILVSwe:s sociala kanaler och webbplats. Kommunikationen är en viktig del i ILVSwe:s arbete, och du förväntas dagligen skapa tydlig och engagerande kommunikation utifrån faktaunderlag och ILVSWe:s interna kommunikation och nyhetsflöden. I din roll samarbetar du nära med insamling teamet. Uppdraget är på volontärbasis med start omgående. 
.
Organisationen befinner sig i en uppstartsfas, där både struktur i form av processer och projekt har skapats.

I rollen som Social Media Manager kommer du arbeta med att förankra samt utveckla våra processer.

Ansvarsområden:
 • Producera innehåll för sociala kanaler.
 • Producera innehåll för insamling kommunikation.
 • Producera innehåll som är både insamlingsfokuserat och nyhetsrelaterat, men även opinionsbildande och ska syfta till att öka engagemanget bland följare och givare.
 • Arbeta med organisationens hemsida.
 • Arbeta med specifika projekt och kampanjer.
 • Producera innehåll om våra samarbetspartner.
 • Moderera våra sociala kanalerna.

Vi är i stor utsträckning en digital organisation. Vi håller våra möten via Zoom/Teams och samarbetar i molnet genom Google Drive. Utöver det träffas vi fysiskt några gånger per år om omständigheterna gällande restriktionerna  tillåter det. För rätt person erbjuder uppdraget en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en organisation med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.
 
Låter det intressant? Välkommen med din intresseanmälan snarast, senast den 25 februari. Vi tar emot intresseanmälningar löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! 

Vi vill gärna ha ditt CV, mejla det till oss efter att du skickat in din intresseanmälan, i ditt bekräftelsemejl får du våra kontaktuppgifter. Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta oss.
 

När och var sker uppdraget

Vi är i stor utsträckning en digital organisation. Vi håller våra styrelsemöten via Zoom/Teams och samarbetar i molnet genom Google Drive. Utöver det träffas vi fysiskt några gånger per år om möjligt.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen