Erikshjälpen Second Hand, Åkarp - Malmö — 2 platser

Sommarvolontärer sökes till våra Second-Handbutiker i Malmö och i Åkarp!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Nu söker vi dig som har några timmar över i månaden och som känner att du vill göra något meningsfullt men kanske också för att få träffa nya människor. Din praktiska insats i och bakom vår butik gör skillnad för barn i Sverige och utomlands. Överskottet från butikerna delas mellan barnrättsorganisationen Erikshjälpen och butikens lokala samarbetspartners.

Här presenterar vi möjliga volontäruppdrag i vår butik:
Till vår Gåvomottagning skänks en stor mängd fina gåvor. Där möter och tackar medarbetarna våra viktiga gåvogivare som försörjer butiken med saker att sälja. Tavlan eller kaffeservisen som någon just skänkte kan bära på en historia, som får liv igen genom att den återberättas för oss. I denna miljö är det växelverkan mellan det personliga mötet, sortering av varor och bärande av möbler. Att volontärjobba i gåvomottagningen passar dig som trivs i mötet med människor och som gillar att ta i om situationen kräver det.
Vi har även vår Transportavdelning som hämtar upp gåvor hos privatpersoner måndag -lördag. 
Till detta uppdrag söker vi dig som kan hantera tunga lyft, har B-körkort och som bidrar till att mötet blir positivt.
Beredning och butik- efter sortering, prismarkering och prissättning så skyltas varorna ute i butiken.
Varje varukategori har en egen avdelning, där kläder, böcker, el-artiklar, leksaker med mera förbereds inför försäljning. Här synas våra varor med noggrannhet, så att vårt utbud är helt, rent och fungerande. Kanske har du ett särskilt intresse för någon av våra varukategorier och gillar fasta uppgifter som att sortera, värdera och skylta?
Kundvärd- gillar du att röra dig ute i butiken och hjälpa kunderna samt att plocka undan provade kläder, göra fint på hyllorna och se till så att butiken ser fräsch ut och att kunderna blir sedda och hjälpta.
Kafé och kassa - I kaféet förbereder du t.ex. smörgåsar och annat fikabröd, brygger kaffe, tar betalt varvat med att plocka disk. Du trivs i en social atmosfär och brinner för att ge det där lilla extra när det kommer till service åt våra kafégäster. I kassan så hjälper du kunderna med bl.a. betalning, returhantering, information gällande bokningar av hämtning och/eller hemleveranser och att kunderna får ett trevligt bemötande.  Du behöver ingen tidigare erfarenhet av arbete i kassa, du får utbildning när du börjar ditt volontäruppdrag. 

Vi arbetar i team, där ett lustfyllt samarbete är i fokus.

Med barns drömmar som drivkraft vill vi på Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand vara med och förändra världen!

Varmt välkommen med din ansökan och till oss! 

Minsta åtagande

Det finns möjlighet att hjälpa till under vardagar mellan klockan 8.00 - 18.00 och på lördagar kl. 10.30-16.30. Vi önskar ett minimiåtagande på minst 8 timmar i månaden. Sedan bestämmer du själv hur mycket du vill engagera dig.

När och var sker uppdraget

Uppdragen utförs i våra lokaler i Malmö på Cypressvägen 8 och /eller i Åkarp på Lundavägen 51 samt på vår transport som utför hämtningar och lämningar.

Platser

  • Burlöv
  • Malmö

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen