Tamam, Lund

Tamam söker engagerade personer till Riksstyrelsen!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vill du engagera dig för barn och ungas rättigheter och vara med och kämpa för ökad jämlikhet samtidigt som du träffar fantastiska människor och får ha riktigt kul? Har du idéer och vill vara med och utveckla organisationen? Ansök till Riksstyrelsen!

Riksstyrelsen har det yttersta ansvaret för Tamam men samarbetar mycket med Tamams anställda och lokalföreningar. Kort sagt kommer du lära dig mycket och få många nya vänner!

Uppdraget innebär att: delta på styrelsemöten, utveckla organisationen bland annat genom strategiskt arbete med antirasism, ungas rättigheter, medlemmarnas inflytande, finansiering och arbetsmiljöfrågor.
Beroende på ditt intresse kan du lära dig om och ansvara för ekonomifrågor, personalfrågor, medlemsrekrytering eller påverkansarbete.

Som ledamot är du representant för Tamam och kan delta i nätverk, samarbeten med andra ungdomsorganisationer och påverka genom att representera Tamam på möten med makthavare!

Du blir del av en växande organisation som hela tiden arbetar för att bidra till ett samhälle präglat av gemenskap och vänskap utan gränser.

Vem söker vi?
Vi söker dig med intresse och engagemang för ungas organisering! Det är ett plus om du har erfarenhet av föreningslivet antingen i Tamam eller annan förening men det är inget krav.
Eftersom mötena sker digitalt kan du bo varsomhelst, men om du bor där Tamam är verksamma (Skåne, Tranås, Göteborg, Mariestad, Stockholm eller Uppsala) är det ett plus.

Läs mer på https://tamam.se/delta/jobb/ 

När och var sker uppdraget

Möten sker framförallt digitalt men fysiska träffar sker också.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen