Tamam

Tamams riksstyrelse söker ekonomiansvarig!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du intresserad av ungas samhällsengagemang, frågor som rör civilsamhället, jämlikhet och mångfald? Ansök till Tamams Riksstyrelse!
Tamam är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell ungdomsorganisation som arbetar efter mottot “Vänskap Utan Gränser”. Vi bedriver en rad olika verksamheter för att skapa sociala mötesplatser och aktiviteter för unga. Tamam är en rikstäckande organisation med lokalföreningar i sju olika städer.

Nu söker vi dig som har kunskap och erfarenhet av ekonomi
Som ekonomiansvarig har du en överblick över organisationens ekonomi och finansiering, du arbetar med Tamams budget, tänker långsiktigt på Tamams finansiering och delar med dig av din kunskap till hela styrelsen. Vi söker dig som är intresserad av siffror och vill jobba för att stärka Tamams ekonomi. Du får gärna ha erfarenhet eller kunskap kopplat till ekonomi och finansiering, ha koll på hur en bra budget kan läggas upp, erfarenhet som kassör eller liknande.

Att sitta i Tamams riksstyrelse är inte bara lärorikt utan också mycket meriterande. Såhär säger Jonatan Sundblad, ledamot med ansvar för ekonomi och personalfrågor: 
“Jag skulle rekommendera alla att söka till Riksstyrelsen i Tamam. Tamam har gett mig otroligt mycket. Det är ett sätt att utveckla sig själv och andra. Tamam är en liten organisation med stora muskler. Vi är nära varandra och det är fantastisk stämning, samtidigt kan vi göra otroliga saker som att driva verksamhet från Malmö i Söder till Uppsala i Norr och nationella läger där medlemmar från alla våra lokalföreningar får träffas. I Riksstyrelsen får man ett stort ansvar, men också ett stort stöd från anställda och praktikanter.” 

Intressanta kandidater tas vidare till intervju och den nya styrelsen väljs in under ett online-årsmöte den 7:e Maj.

Du kan även nominera någon du känner! Skriv en kort beskrivning om varför du tycker personen skulle passa. 

När och var sker uppdraget

I riksstyrelsen väljs du in för att sitta ett år. Styrelsemöten sker digitalt en gång i månaden. Fysiska möten sker ca. 2-3 gånger om året.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen