Wake Me Up

Vi behöver dig som vill hjälpa oss med relationsskapande aktiviteter och samarbeten!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Wake Me Up vill göra mer för ungas välmående och behöver därför hjälp med att utveckla arbetet med samarbetspartners i organisationen. Vår operativa volontärgrupp letar efter dig som kan utföra lättare administrationsuppgifter, skapa goda relationer med nuvarande och potentiellt nya samarbetspartners samt planera och utföra inspirerande aktiviteter för dem som stöttar föreningen.

Uppdraget är nytt och du som ställer upp kommer starkt kunna påverka uppdragets fokus, i samråd med verksamhetschefen. Organisationen har engagerade utspridda över hela landet, vilket innebär att uppdraget utförs digitalt. Verksamhetschefen utgår från Göteborg.

Wake Me Up är en ideell förening som arbetar med att främja välmående och möjliggöra personlig utveckling hos Sveriges unga 16-25 år. Det gör vi genom gratis coachande samtal (digitalt) för målgruppen och utbildning om välmående.

Minsta åtagande

Uppdraget är kontinuerligt och åtagandet kan variera beroende på vad du själv önskar göra av det. Minimum önskar vi att du kan spendera 1-2 timmar per vecka i uppdraget - men med hög flexibilitet. Den operativa gruppen har gemensamt möte en gång i månaden.

När och var sker uppdraget

Arbetet kommer främst genomföras genom digitala möten, telefon och mail. Vi använder digitala projektverktyg såsom trello, google drive etc. Du bör därav ha god datorvana, med tillgång till egen dator. Tiden för genomförandet är flexibelt, du väljer själv dina tider i samråd med verksamhetschefen.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen