Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem — Botkyrka

Volontärer till vårat lager i Tullinge

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem bedriver secondhandverksamhet och har två butiker i Tumba och Stuvsta samt lager och transportavdelning i Tullinge. Till vårat lager söker vi nu ett antal volontärer som vill hjälpa till med olika lageruppgifter, till exempel sortera och packa gåvor och köra burar. Det kan även ingå att vara ett stöd i svenskaträning för utrikesfödda personer som deltar hos oss i arbetsträning.
Lagret består av två våningar och ligger i stora trevliga och öppna lokaler. Vi har flera arbetsstationer för sortering av olika varor. Vägg i vägg med lagret finns kontorslokaler för personal inom administration, ekonomi med flera.  
 
Som volontär 
 • krävs inga särskilda förkunskaper för uppdraget men vi ser gärna att du som person är lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta
 • bidrar du till ett hållbart samhälle genom att möjliggöra återanvändning
 • bidrar du till att göra skillnad för människor i utsatta livssituationer genom att överskottet från intäkterna i secondhandbutikerna går till våra sociala verksamheter (bland annat RIA-gårdens öppna verksamhet för människor i hemlöshet och/eller missbruk samt psykisk ohälsa, familjestöd och matutdelning)
 • behöver du kunna behärska svenska 
 • ingår du i en arbetsgemenskap tillsammans med övrig personal

Minsta åtagande

En dag i veckan mellan kl 11-15.

När och var sker uppdraget

Hela Människan HBS lager, Mekanikervägen 4, Tullinge. Vardagar mellan kl 11-15 Uppdraget är för närvarande fram till juni 2024.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara