Eos Cares — Lund

Volontärsamordnare

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

En stor del av Eos Cares aktiviteter handlar om att sammanföra nyanlända och andra internationella medborgare med svensktalande personer som kan bidra med bl a språkträning och samhällsrådgivning. Mycket uppskattat är att träffa äldre personer, som har tid och tålamod att på ett pedagogiskt sätt dela med sig av kunskaper och livserfarenheter.
Med detta uppdrag söker Eos Cares efter en eller flera personer, som vill medverka i Eos Cares organisation för att rekrytera, involvera och koordinera sociala pensionärer som vill engagera sig i samhällsnyttig verksamhet.
Som en kandidat till rollen Volontärsamordnare är du sannolikt själv nybliven pensionär, har god samhällskännedom samt upparbetade nätverk att arbeta genom. Du drivs av ett intresse av att utveckla social verksamhet, har ett HR- och organisationstänk, och stimuleras av att sätta rätt person på rätt plats för olika typer av uppdrag. Du har också en känsla för marknadsföring och hur verksamheter kan presenteras i olika sammanhang.
I rollen kommer du att rapportera till Eos Cares HR-team, och arbeta nära tillsammans med programmets medarbetare och praktikanter.

Minsta åtagande

3 timmar i veckan - till stor del flexibelt och självständigt arbete.

När och var sker uppdraget

Eos Cares verksamhet utgår från Eoshallen, Arkivgatan 32 i Lund.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen