Friskis&Svettis, Stenungsund — Stenungsund

Bli värd i Medlemsservice

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Som värd på Friskis&Svettis är du ofta det första ansiktet motionären möter. Du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du får folk att känna sig välkomna och trivas. Du skapar atmosfären och ramar in besöket på Friskis&Svettis. Du har personlig utstrålning, en positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ och kavla upp ärmarna när det behövs.

I medlemsservice sköter du allt från försäljning av träningskort och vattenflaskor till passbokning och justeringar av ledare på schemat. Du vägleder nya och rutinerade medlemmar i vårt utbud. Du har rundvisningar i anläggningen. Du svarar på frågor. 

Under våra kvällar bemannas medlemsservice med två värdar som tillsammans med övriga funktionärer i anläggningen servar våra motionärer. Du blir en i ett härligt gäng.

När vi har fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig för att ge dig en fördjupad information om uppdraget. När du väljer att engagera dig får du en fadder och en gedigen genomgång kring arbetet i medlemsservice och får gå bredvid under en tid tills du känner dig bekväm i rollen.

Minsta åtagande

2-2,5 timmar/vecka

När och var sker uppdraget

En kväll söndag - fredag 17:30-20:00 alternativt lördag 9:30-11:30 på plats i Friskis&Svettis egen lokal på Mejselvägen 2 i Stenungsund.

Tillgänglighet

Hiss finns

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen