Erikshjälpen Framtidsverkstad — Uppsala

Gillar du dans? Är du en ledare? Bli vår danspedagog på Erikshjälpen Framtidsverkstad Gränby.

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Sprid glädje med prestigelös dans för att bidra till barnens hälsa, fysiska och psykiska välmående. Uppdraget kräver att du är lyhörd och engagerad. Som volontär hos oss får vara med och skapa framtidstro och delaktighet hos barn och unga. I rollen som danspedagog är din främsta uppgift att planera, leda och utföra danslektioner i dialog med ungdomarna. 
 
Erikshjälpen Framtidsverkstad stödjer barn och ungdomar att kunna uppfylla sina drömmar, satsa på skolan, våga vara kreativa och hitta fritidsintressen. Vi arbetar rättighetsbaserat och långsiktigt med barns delaktighet som grund. 
 
För att kunna vara volontär hos oss behöver man uppvisa ett begränsat utdrag ur polisens belastningsregister. Mer information om Erikshjälpen Framtidsverkstad finns att läsa på erikshjalpen.se.

Minsta åtagande

Omfattning 1-2 h/vecka.

När och var sker uppdraget

I Uppsala arbetar vi med fokus på Gränby-området. Vi arbetar tillsammans med vår lokala secondhand-butik där unga vuxna och föräldrar ges möjlighet till arbetsträning eller praktik. Annars sker merparten av aktiviteterna i Gränby-området.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen