jagvillhabostad.nu — Umeå

Kämpa för en jämlik bostadsmarknad - vi söker medlemsansvarig

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Umeå söker nu rekryterings- och medlemsansvarig till vår styrelse för 2023-2024
Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till en trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadskrisen och vill vara med och göra något åt den.

Som medlemsansvarig har du huvudansvar för rekrytering och medlemsvård i lokalavdelningen. Det är inget krav på förkunskaper - vi utbildar och handleder dig internt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så tveka inte att söka! Vi har årsmöte 27 februari och rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer! 

Exempel på uppgifter:
● Planera rekryteringsinsatser såsom besöka ungdomsverksamheter, mässor, skolor etc.
● Planera kampanjer på sociala medier tillsammans med kommunikationsansvarig.
● Planera aktiviteter för medlemmar exempelvis föreläsningar, informationsmöten, medlemsutskick etc.
● Samordna introduktion vid rekrytering av nya engagerade

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Umeå får du möjlighet att samla erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå vår grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2023-2024. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Umeå med omnejd.

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Erikshjälpen second hand, Huskvarna

Butiksvolontär Lördagar

 • Barn och ungdom
 • Ekonomisk/social utsatthet
 • Klimat och miljö
Plats Jönköping

Erikshjälpen second hand, Huskvarna

Volontär bereda varor

 • Ekonomisk/social utsatthet
 • Klimat och miljö
 • Social gemenskap
Plats Jönköping