Rädda Barnen, Region Syd — Karlskrona

Läxhjälpare till Sunnadalskolan i Karlskrona

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Just nu söker vi volontärer till vår ordinarie verksamhet Läxhjälp i Karlskrona på Sunnadalskolan.
 
Som volontär i läxhjälpen stödjer du barn med läxor inom olika ämnen, du får möjlighet att hjälpa till med något konkret och meningsfullt!  Du får en erfarenhet av att arbeta med barn och direktstöd, samt ett intyg att du är volontär som du kan använda i ditt CV.

Enligt Rädda Barnens policy är vi alltid minst två volontärer vid varje tillfälle, så du kommer aldrig att vara ensam med barnen. Alla volontärer har samma utbildning inom Tryggare tillsammans, Rädda Barnens egna webbutbildning för att kunna bedriva trygga och säkra verksamheter för barn. 

För att bli volontär i Rädda Barnen behöver du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret, gå en kort digital utbildning ”Tryggare tillsammans” samt skriva under Rädda Barnens riktlinjer för ideellt arbete och policyn om skydd mot sexuella övergrepp och sexuellt utnyttjande. Mer information om detta finns här: 5 steg för att bli startklar som volontär | Volontärbyrån (volontarbyran.org) 
 
Välkommen att  anmäla intresse så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Minsta åtagande

Du är välkommen de onsdagar som du har möjlighet, det är dock bra om du kan avsätta tid en eller två tillfällen i månaden, för barnens trygghet och kontinuitet.

När och var sker uppdraget

Biblioteket på Sunnadalskolan, onsdagar 16.00-17.30. Höstens läxhjälp startar upp den 6:e september och pågår fram till jullovet.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen