Nätverket SIP — Växjö

Ledare till Hundcafé

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vi söker personer som vill bli ledare för ett ideellt uppdrag att arrangera sociala träffar för hundägare. Planen är att starta till hösten 2022. Handlar om söndagar, veckovis. 
Från 11:00 till 16:00. 
 
Uppdraget handlar om att sköta vår aktivitet Hundcafé Detta är en aktivitet vi har haft tidigare och som har varit väldigt poppis. Det du får göra är förbereda, fota, sälja fika, lite ekonomiredovisning, städa, registrera närvaro, vara social värd samt vid behov sköta om våra djur (Kanin, marsvin, höns, sköldpaddor, fiskar & eventuellt vandrande pinnar).  
 
Vi brukar börja med samling i vår hundrastgård, där välkomnar man alla och tar foton. Sen går alla hundägare en promenad i Bokhultet som ligger precis vid oss. När vi kommer tillbaka så säljer vi fika, kollar så alla är medlemmar, fotar och snackar. När klockan är 15:00 är det dags för alla att gå hem, då börjar man städa och tar hand om smådjuren. Vi ser helst att du har lite djurerfarenhet, samt lite hundvana.
 
Vi som skapat denna aktivitet är Tender Loving Caring. Vi finns i Mästeriet på Söder, tillsammans med andra föreningar som Funkibator, Globala Kronoberg och Öppna Kanalen Kronoberg. 
 
Lite fakta om Tender Lover Caring (TLC): 
Är en ideell djurförening i centrala Växjö. TLC startades sommaren 2015. 
Vi har höns, sköldpaddor, marsvin, fiskar, kanin och snart även vandrande pinnar.
Vi har även ett hunddagis som är igång på veckodagarna, men som tillhör vår ekonomiska förening PIX. 
På veckodagarna har vi folk från skolor, arbetsförmedlingen, försäkringskassan etc, som är hos oss på praktik och arbetsträning. 
Vi har även en annan aktivitet på torsdagar, Småhunds- & Valpträff.  

Minsta åtagande

Varje söndag (dock ej helgdagar/röda dagar) under hösten.

När och var sker uppdraget

Söndagar, 11:00 till ca. 16:00. Aktiviteten kommer hållas på Mästeriet, Infanterigatan 10 i Växjö, inne i Tender Loving Carings lokaler/hunddagis. Även promenader i Bokhultet

Tillgänglighet

Våra lokaler är helt anpassade för personer med funktionsnedsättning. Vår mission är att vara Sveriges mest tillgängliga mötesplats.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen