Stockholm Pride — Stockholm

STOCKHOLM PRIDE FESTIVAL söker Seminarievärdar för Pride House!

Beskrivning

Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival. Sedan 1998 arbetar vi med syftet att synliggöra hbtq+-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, transpersoner, queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq+-rörelsen.  Varje år engagerar sig hundratals människor i Stockholm Pride och utan alla dessa fantastiska volontärer skulle nordens största Pridefestival inte vara möjlig.
 
Pride House är festivalens bulltande hjärta och viktigaste plattform, där vi värnar om det demokratiska samtalet och vikten av att mötas, reflektera bakåt och blicka framåt. Pride House är en plattform där organisationer, föreningar, företag, politiska partier och individer kan mötas, utbyta erfarenheter och diskutera aktuella frågor och utmaningar för hbtq+-communityt. Här hittar du också workshops, författarsamtal, debatter och konstgallerier.

Som Seminarievärd på Pride House har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för både arrangörer och besökare. Du ansvarar för att välkomna och assistera arrangörer och medverkande, och ser till att de har de bästa förutsättningarna för att genomföra sina programpunkter. Du svarar på frågor från besökare, utför biljettkontroller och hanterar in- och utsläpp till programpunkterna.

Det här uppdraget passar dig som har ett serviceinriktat förhållningssätt och som trivs med att hjälpa andra. Du blir en del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för att skapa en inkluderande och inspirerande atmosfär på Pride House.

Gör skillnad – vi ser fram emot att välkomna dig som volontär för Stockholm Pride House!
 
Som Seminarievärd behöver du vara tillgänglig att jobba dagtid under perioden 29 juli till 2 augusti.

Minsta åtagande

Vi ser med fördel du kan åta dig fem pass

När och var sker uppdraget

Pride House har öppet 29 juli till 2 augusti

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag