Stockholm Pride — Stockholm

STOCKHOLM PRIDE - Hugg i och hjälp oss bygga/riva Pride Park!

Beskrivning

Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival. Sedan 1998 arbetar vi med syftet att synliggöra hbtq+-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, transpersoner, queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq+-rörelsen.  Varje år engagerar sig hundratals människor i Stockholm Pride och utan alla dessa fantastiska volontärer skulle nordens största Pridefestival inte vara möjlig.
  
Pride Park är festivalens pulserande hjärta, där besökare, utställare, artister och volontärer samlas för att tillsammans skapa Stockholms största och mest färgsprakande festival.

Vill du vara med och se hur en idrottsplats förvandlas till Pride Park? Tycker du om att ta i, arbeta i grupp och anta utmaningar? Då kan volontärrollen inom etablering och avetablering vara perfekt för dig.

Som volontär i denna grupp är du med och bygger upp vår fantastiska Pride Park dagarna innan den öppnar, och nedmonterar den när festivalen är slut. Du kommer att utföra en mängd olika uppgifter, inklusive tunga lyft och att hitta kreativa lösningar på olika problem som kan uppstå. Det här är det perfekta uppdraget för dig som uppskattar tydliga arbetsuppgifter och som gillar att arbeta med andra i ett starkt team.

Att vara en del av etablering och avetablering innebär också att du får många lediga dagar medan festivalen pågår, vilket ger dig möjlighet att njuta av evenemanget från första parkett. Du blir en del av ett dedikerat team som präglas av gemenskap, samarbete och en vilja att tillsammans skapa något unikt. 
 
Var med och skapa något fantastiskt – vi ser fram emot att välkomna dig som volontär inom etablering och avetablering till Pride Park-familjen!  
 
Som volontärer inom Etablering och Avetablering behöver du vara tillgänglig att jobba fem pass dagarna före och/eller efter Pride Park öppnar. Pride Park har öppet 31 juli till 3 augusti. I samråd med dig hittar vi tiderna som passar! 

Minsta åtagande

Uppdraget består av fem pass i ca 7 tim

När och var sker uppdraget

Åtagandet innebär fem pass totalt, fördelande enligt överenskommelse dagarna innan och/eller efter Pride Park öppnar. Pride Park har öppet 31 juli till 3 augusti och är på Östermalms IP

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag