Stockholm Pride — Stockholm

STOCKHOLM PRIDE - Pride Park söker Entrévärdar!

Beskrivning

Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival. Sedan 1998 arbetar vi med syftet att synliggöra hbtq+-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, transpersoner, queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq+-rörelsen.  Varje år engagerar sig hundratals människor i Stockholm Pride och utan alla dessa fantastiska volontärer skulle nordens största Pridefestival inte vara möjlig.
 
Pride Park är festivalens pulserande hjärta, där festivalbesökare, utställare, artister och volontärer möts för att tillsammans skapa Stockholms största och mest färgsprakande festival. Som Entrévärd spelar du en avgörande roll för att våra besökare ska få en oförglömlig upplevelse. Din uppgift är att vara vårt ansikte utåt, säkerställa att endast rätt personer får tillträde till våra olika områden, inklusive de exklusiva volontärområdena.

Som Entrévärd är du placerad vid en entré, grind eller nödutgång, där du noggrant kontrollerar att endast behöriga personer passerar. Detta kan såväl vara när Pride Park är öppen som när vi etablerar/bygger och river parken. I denna roll använder vi radio för att säkerställa en smidig och säker hantering av alla situationer, och du kommer att få utbildning i hur detta fungerar. All radiokommunikation sker på svenska.

Du blir en del av ett dedikerat team som präglas av gemenskap, samarbete och en stark vilja att tillsammans bidra till en säker och välorganiserad festivalupplevelse.

Bli en del av något unikt – vi ser fram emot att välkomna dig som entrévärd till Pride Park-familjen! 
 
Som volontärer inom Entrévärd behöver du vara tillgänglig att jobba fem pass under perioden 25 juli till 6 augusti. I samråd med dig hittar vi tiderna som passar! 

Minsta åtagande

Uppdraget består av fem pass i ca 7 tim

När och var sker uppdraget

Som Entrévärd volontär förväntas du kunna jobba fem pass mellan 25 juli och 6 augusti. Pride Park är på Östermalms IP

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag