Stockholm Pride — Stockholm

STOCKHOLM PRIDE - Pride Park söker volontärer till Parkservice!

Beskrivning

Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival. Sedan 1998 arbetar vi med syftet att synliggöra hbtq+-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, transpersoner, queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq+-rörelsen.  Varje år engagerar sig hundratals människor i Stockholm Pride och utan alla dessa fantastiska volontärer skulle nordens största Pridefestival inte vara möjlig.
 
Pride Park är festivalens pulserande hjärta, där festivalbesökare, utställare, artister och volontärer möts för att tillsammans skapa Stockholms största och mest färgsprakande festival. Som Volontär i Parkservice spelar du en avgörande roll för att våra besökare ska få en oförglömlig upplevelse. Under festivalen är det Parkservice som ser till att Pride Park alltid är skinande rent och inbjudande, att alla bord och sittplatser står perfekt och att varje liten detalj fungerar felfritt. Du blir en del av ett dedikerat team som präglas av gemenskap, samarbete och en stark vilja att tillsammans bidra till något stort.

Som Volontär i Parkservice kan du även få chansen att använda dina muskler och din energi när vi ibland behöver bära tunga saker. Arbetet sker före, under och efter Pride Parks öppettider, vilket innebär att ditt pass kan vara schemalagt till sena kvällar. Men med det kommer också möjligheten att uppleva festivalens magi bakom kulisserna och skapa minnen för livet tillsammans med ett fantastiskt team.

Kom och var en del av något speciellt – vi ser fram emot att välkomna dig till Pride Park-familjen!

Som volontärer inom parkservice behöver du vara tillgänglig att jobba fem pass under perioden 31 juli till 4 augusti, dessa kan vara såväl dagtid som kvällstid. 

Minsta åtagande

Uppdraget består av fem pass i ca 7 tim

När och var sker uppdraget

Som Volontär inom Parkservice förväntas du kunna jobba fem pass mellan 31 juli och 4 augusti. Pride Park är på Östermalms IP

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag