Väsby tjejjour — Upplands Väsby

Vill du bli vår kassör och bli en viktig del av Väsby tjejjour!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vill du vara en del av en engagerad och lokal tjejjour och bidra till struktur i vårt styrelsearbete? Då kan du söka uppdraget som kassör hos Väsby Tjejjour!

Styrelsen består av ordförande, sekreterare, kassör och ledamot. Vi är en drivande styrelse som vill arbeta för en växande tjejjourörelse och ett ökat engagemang i Väsby. Vi är en relativt liten jour med ungefär 10 volontärer och har funnits i snart sju år! Vi har bra samverkan med kommunen och andra lokala aktörer. Jouren har en egen lokal i centrala Upplands Väsby. Vår huvudsakliga verksamhet är chatt som är öppen varje söndag mellan kl. 18-20. Det finns inget krav på att kassören sitter i chatten eller deltar på annat sätt i verksamheten.

Vad innebär uppdraget?
Vi söker nu en person som vill ingå i vår styrelse med uppdraget som kassör. Som kassör ansvarar du för att hantera månatliga räkningar, gör budget samt hanterar underlag till bokföringen. Som stöd för att lyckas med ditt uppdrag som kassör har Väsby tjejjour både en redovisningsbyrå samt en revisor anlitade. Som kassör ansvarar du också för att, tillsammans med ordföranden, söka bidrag samt att återrapportera.

Om dig
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av tidigare uppdrag som kassör eller utbildning som kan vara till hjälp vid ett kassörsuppdrag eller om du har annan erfarenhet av styrelsearbete. Du ska vara strukturerad, komma förberedd på styrelsemötena och gärna tycka om organisation och administration. Du ska självklart också dela Unizons värdegrund och ställa dig bakom jourens volontärpolicy. Du behöver vara minst 20 år. Arvode utgår till alla styrelsemedlemmar vid årets slut.

Är du intresserad eller vill veta mer så tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer! 
Skriv några rader om vem du är och varför du söker uppdraget så kontaktar vi dig för vidare samtal.

Minsta åtagande

Som kassör behöver du delta på styrelsemötena som är ungefär 8 gånger per år. Utöver det tillkommer avstämning med ordföranden ungefär varannan vecka eller vid behov. Avstämning kan ske digital/telefon. Vissa styrelsemöten kan också komma att ske digitalt vid behov.

När och var sker uppdraget

Uppdraget är med start i mars/april 2022 och sträcker sig minst ett år framåt. Styrelsemötena sker alltid kvällstid, men det är upp till dig att avgöra när du utför dina uppgifter kopplat till uppdraget som kassör.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen