Stockholm Pride — Stockholm

Bli en del av Stockholm Pride Parads sjukvårdsteam!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Pride Parade i Stockholm är Skandinaviens största prideparad och är ett evenemang som inte får missas! Paraden tågar genom centrala Stockholm och är festivalveckans största evenemang. En glädjefylld och färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter. En demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill. 
Är du en lugn person med hög stresstålighet? Har du kompetens och erfarenhet av arbete inom främst akutsjukvården och första hjälpen och vill dedikera en dag till att vara ett stöd för Pride Parade i Stockholm? Då är du den vi söker!
Som Paradsjukvårdare är du volontärernas sjukvårdsresurs för att snabbt kunna ta hand om eventuella skador om olyckan skulle vara framme, i väntan på ambulans. Omhändertagande av lättare skador eller besvär och bedöma behov av ytterligare vård hos annan instans, exempelvis vårdcentral eller sjukhus, ingår också i uppdraget. Våra paradsjukvårdare jobbar i team om 2-4 så om du är ny till evenemangsjukvård är detta även en ypperlig chans att lära dig från erfarna kollegor. 
Rätt person är sannolikt läkare, sjuksköterska eller undersköterska. Krav är att du är utbildad i HLR och första hjälpen. Du bör vara flexibel, van att ta eget ansvar, kunna arbeta såväl enskilt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
Som tack för din insats får du entré till Pride Park lördag den 5 augusti samt mat under dagen.
Är du intresserad - anmäl dig så tar vi kontakt och du får veta mer vad uppdraget går ut på.

Minsta åtagande

Heldag i Stockholm den 5 augusti 2023.

När och var sker uppdraget

Heldag i Stockholm den 5 augusti 2023.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Brottsofferjouren, Helsingborg

Är du vår nya stödperson?

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Mänskliga rättigheter
Plats Bjuv, Helsingborg, Höganäs
Fjärrarbete På distans