Protect Our Winters (POW)

Finansiell allt i allo med ett hjärta som dunkar för klimatfrågan

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Tänk på en plats i naturen som du älskar. Vad gör den unik, och tror du att den platsen ser likadan ut om vi fortsätter att leva som vi gör? Om svaret på denna fråga är nej, och du tror att din plats kan komma att påverkas av klimatförändringarna, är du välkommen att engagera dig i Protect Our Winters (POW).
 
Vi söker dig som har ett sinne för struktur och ordning, och tickar igång lite extra på att jobba med siffror.
 
Om uppdraget
Vi söker just nu dig som vill vara vår kassörs högra hand och som kan hjälpa till med ett löpande arbete kring ekonomi. Det handlar bland annat om att attestera löpande fakturor, bokföra donationer och skicka fakturor. Ingen förkunskap krävs för uppdraget, men vi ser gärna att du delar POW:s värderingar om att vilja göra en förändring för klimatet. 

Om dig
För att trivas i med detta uppdrag bör du gilla rutinartade uppgifter som återkommer löpande, och du bör kunna engagera dig minst 30 min i veckan. Du är med fördel noggrann och har ett visst sinne för siffror. Ingen ekonomibakgrund krävs, men vi ser det som fördelaktigt om du vill växa in i organisationens ekonomiarbete och arbeta tillsammans med vår kassör när det kommer till till exempel budgetarbete.

För att trivas extra mycket i POW tror vi att du har ett intresse för friluftsliv, vintersport eller andra aktiviteter som kan komma att påverkas negativt av klimatförändringarna. Alternativt att du vill ha en arena för att agera i klimatfrågan i en politisk obundenhet.

Vad vi erbjuder dig
Det som förenar oss som engagerar sig i POW är att vi har ett hjärta för friluftsliv, sommar- som vintersport, och du erbjuds att vara en del i en gemenskap med likasinnade. Förutom denna gemenskap får du också en plattform för att odla ett intresse för klimatfrågan i en politiskt obuden organisation där experter, ambassadörer, samarbetspartners och du och jag förenas i vår kunskap och kreativa idéer för att göra skillnad för klimatet.

POW är en stor organisation globalt, med samarbetsorgan nära oss både inom Europa och Norden, och i Sverige är vi just nu 100 engagerade volontärer som arbetar tillsammans med en styrelse och verksamhetskoordinator för att göra skillnad för klimatet.

POW:s paroll är att vi vill göra en skillnad, och vi är noga med att inte döma och värdera olika insatser för klimatfrågor, allt som en förbättring är bra.

Läs gärna mer om vår organisation på: Startsida - Protect Our Winters

Minsta åtagande

Cirka 30 min i veckan i snitt.

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs på distans, med introduktion av vår kassör och verksamhetskoordinator. Du bör kunna lägga lite tid varje vecka för att säkerställa fakturering, men vår uppskattning är att uppdraget klaras av att skötas på cirka 2 timmar i månaden.

Tillgänglighet

Uppdraget sker på distans

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen