Nya Kompisbyrån — Göteborg

Göteborg: Gillar du lekar, vill engagera dig för integration och jämställdhet samt har bra hand med barn? Bli barnpassningsvolontär hos Klara, Färdiga, Kvinna!

Sista anmälningsdatum

2021-12-14

Beskrivning

Klara, Färdiga, Kvinna är ett nytt projekt där Nya Kompisbyrån matchar kvinnor som är etablerade på arbetsmarknaden eller som studerar, med utrikesfödda kvinnor som behöver stöttning för att få ett arbete eller söka studier. Det görs under Färdighetsprogrammet som är ett antal utbildningsträffar hösten 2021 och våren 2022. Projektet syftar till att stärka integrationen och öka jämställdheten i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Sundsvall genom nätverkande och gemenskap.
Som barnpassningsvolontär finns du på plats under utbildningsträffarna och passar deltagarnas barn i nära anslutning till utbildningslokalen. Det kommer att finnas leksaker på plats att använda och du bestämmer själv vilka aktiviteter du vill göra med barnen utifrån det. De minsta barnen får gärna vara med i lokalen och saknar barnen sin förälder finns de nära.

När och var sker uppdraget

Varje träff under färdighetsprogrammet är 2,5 timmar mellan 17.00-19.15 i Folkuniversitetets lokaler och hålls varje vecka under hösten med start i början av september.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Svenska kyrkan Alingsås

Konsertvärd

  • Kultur
Plats Alingsås