Drömstort — Stockholm

Hjälp ungdomar att lyckas med sina studier och uppnå sina drömmar i Rågsved!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Drömstort är en ideell förening i Stockholm som arbetar förebyggande mot social utanförskap och destruktiva beteendemönster bland unga vuxna i förorten. 
Vi har en lokal belägen i Rågsved där vi driver öppen verksamhet och arrangerar aktiviteter och kompetenshöjande insatser. Syftet är att hjälpa ungdomar i en positiv riktning och skapa förutsättningar för de att uppnå sin fulla potential. 
Vi sätter igång med läxhjälpen nu igen efter ett sommaruppehåll. Det betyder också att behovet för läxhjälp är stort i området. För att kunna bidra på bästa sätt och bemöta ungdomarnas behov behöver vi nu utöka vår kapacitet bland oss läxhjälpare.
Uppdraget handlar om att stötta och hjälpa ungdomar med deras läxor. Det kan vara allt ifrån NO-ämnen och matte till SO och Svenska. Vi ser gärna att du har intresse och/eller grundläggande kunskap i någon av ämnena du vill hjälpa till i. 
Hos oss finns det också möjlighet att spela pingis, gymma och spela sällskapsspel i pauserna.
Deltagarna är mellan 13-25 år. Så det kan vara alltifrån elever i grundskolan till unga vuxna i komvux eller SFI. De kommer kontinuerligt varje vecka men på frivillig basis, som drop-in.

Minsta åtagande

Schemat för läxhjälp är följande: Onsdagar kl. 16.00-19.00

När och var sker uppdraget

Läxhjälpen är i vår lokal i Rågsved på Hardemogatan 1. Schemat för läxhjälp är följande: Onsdagar kl. 16.00-19.00

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen