Drömstort — Stockholm

Hjälp ungdomar att lyckas med sina studier och uppnå sina drömmar i Skärholmen.

Beskrivning

Drömstort" är en ideell förening i Stockholm som arbetar preventivt mot social utestängning och destruktiva beteendemönster bland unga vuxna i förorterna. Vi befinner oss i lokaler i Skärholmen Center där vi erbjuder läxhjälp varje tisdag och torsdag mellan kl. 16.00-19.00.

Målet är att vägleda unga människor mot en positiv riktning och skapa förutsättningar för dem att uppnå sitt fulla potential. Det innebär också att behovet av läxhjälp är stort i området. För att kunna bidra på bästa sätt och möta ungas behov behöver vi nu öka vår kapacitet bland våra läxhjälpare.

Uppgiften handlar om att stödja och hjälpa unga människor med deras läxor. Det kan vara allt från NO-ämnen och matematik till SO och svenska. Vi vill se att du har ett intresse och/eller grundläggande kunskaper inom ett av ämnena du vill hjälpa med.

Deltagarna är mellan 13-20 år, vilket innebär att det kan vara elever från grundskolan till unga vuxna i komvux eller SFI. De kommer regelbundet varje vecka, men på frivillig basis.
Välkommen att anmäla intresse!

När och var sker uppdraget

Läxhjälpen är i WORKLOUNGE i SKHLM C. Schemat för läxhjälp är följande: Tisdagar 16.00-19.00 och Torsdagar 16.00-19.00.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen