Räddningsmissionen — Göteborg

Räddningsmissionens Friskvårdscenter söker volontärer som brinner för träning och hälsa och som gillar att träffa människor!

Beskrivning

Räddningsmissionens Friskvårdscenter - en mötesplats där hälsa och gemenskap står i fokus

Friskvårdscentret är en plats för alla, men den primära målgruppen är personer som på olika sätt jobbar med sitt tillfrisknande. Med detta menas människor som behöver extra stöttning och stöd i sitt tillfrisknande från missbruk, psykisk ohälsa, ensamhet eller andra svåra livssituationer. Som ett steg vidare är det viktigt att befinna sig i friska och sunda gemenskaper. Visionen är att möta deltagarna på den nivå dom befinner sig, att bygga bestående relationer och att följa med på vägen mot tillfrisknande. 

På Friskvårdscentret erbjuds gymträning, olika typer av gruppträning, power walk och löpning. Tillsammans skapar vi, anställda och volontärer, fina och värdefulla möten med våra deltagare!
 
Nu söker vi dig med någon form av erfarenhet inom friskvård, idrott, kost och hälsa. Du kan ha bakgrund som ledare, personlig tränare, gruppträningsinstruktör, sjukgymnast, löpare eller något annat. Vi söker även dig som vill vara värd på plats och möta våra deltagare och besökare på Friskvårdscentret. Vi ser helst att du är minst 25 år. När du söker detta uppdrag gör vi en personlig matchning för att se var din kompetens gör mest nytta. 
 
Välkommen med din ansökan!

Minsta åtagande

För målgruppen är det viktigt med kontinuitet, så vi ser helst att du kan avsätta en fast tid per vecka.

När och var sker uppdraget

Friskvårdscentret håller idag till i Friskis och Svettis lokaler i Majorna. Under våren kommer en flytt ske till Slottsskogsvallen. Tider: måndagar 13.00-15.00 och torsdagar 17.00-19.00.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Räddningsmissionen

Chaufför till MatRätt

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Klimat och miljö
  • Social gemenskap
Plats Göteborg